top of page
_VES5486.jpg
Linkedin_grijs-300x300.png

Heb je hulp nodig bij het stress-vrij organiseren van een event, conferentie of personeelsfeest? Sinds 2008 help ik bedrijven het beste resultaat uit hun events te halen.

 

Door Corona was het even stil, maar ik begin dit najaar weer met het organiseren van de eerste conferenties voor Q1 2022 💪💪🎉🎉👍🥂🥂

 

Ik ben gewend om met veel ideeën te komen en binnen de gestelde kaders het beste resultaat uit jouw event te halen. Ook als je alleen de logistieke organisatie van jouw event uit handen wilt geven: ik help je graag!

 

Vaak is men te druk om de organisatie van het event ‘erbij te doen’. Als interim eventmanager kom ik dan ook vaak in beeld bij ondercapaciteit. Met mijn hulp plannen we jouw event zoals jij het wilt en vooral: zonder stress!

 

Opdrachtgevers zijn geholpen met mijn jarenlange eventervaring en blij met de flexibiliteit waarmee ze mij als eventmanager kunnen inhuren.

 

--------------------------------------

Afgelopen jaren werkte ik als (interim) eventmanager  voor o.a. Bayer HealthCare, Rijkswaterstaat, De Nederlandsche Bank, Robeco, Rabobank, Ingenico ePayments, Reader's Digest, DLL group, NZO, Friesland Campina, KNZB, Shell, TAQA, Smit Boskalis, BNI Nederland, Pokon, Kruidvat, Fagerhult, Hilverzorg, AFM, BN International, Essent / RWE, Jaarbeurs, Koninklijke Horeca NL, LaraconEU, Domain Driven Design Europe e.a.

 

Ben ik creatief? Ja! Zowel als eventmanager als op het doek: als kind was ik al dol op tekenen en schilderen, inmiddels verkoop ik mijn werk: zie www.merelfeenstra.nl en geef ik schilderworkshops !

 

Sinds drie jaar studeer ik aan de Klassieke Academie in Groningen. Ik vind het geweldig!

Weddings
P E R S O N E E L S F E E S T E N   &   R E L A T I E   E V E N T S 
Locatie vinden

Merel beantwoordt al jouw vragen met betrekking tot locatiekeuze, catering, het uitnodigings- en registratietraject, entertainment,licht en geluid en de algehele logistiek van het evenement.

Creatief concept

Door een creatieve eventstrategie realiseert Merel meer waardevolle events, die passen bij de ambities en doelstellingen van jouw organisatie.

Op de dag/avond zelf

Merel  begeleidt jou persoonlijk op het gebied van operationele ondersteuning als een tijdelijke extra collega, van het eerste event-idee tot de complete uitvoer.

Private Parties

CONGRESSEN EN CONFERENTIES

Congressen

Merel heeft afgelopen jaren ervaring opgedaan met het begeleiden van verschillende evenementen, zoals congressen, personeelsfeesten, jubilea, diners, openingen, brand events etc.

Brand Events

Bedrijven zetten evenementen graag in als onderdeel van hun communicatie en marketingmix. Evenementen zijn een communicatie middel met een unieke persoonlijke benadering van de doelgroep, waarbij 'de beleving' van het product of merk centraal staat.

Beursdeelnames

De inrichting van een beursstand of een congres, de aankleding van een productpresentatie of een personeelsfeest. Jouw verhaal vertalen naar het juiste decor en daarmee de beleving van de bezoeker regisseren, Merel helpt je er graag mee

Corporate Events

EVENTWEBSITES
BADGES, HOSTESSEN

Eventwebsites

Til jouw evenement naar een hoger niveau: een praktisch eventplatform biedt jou voortschrijdende inzichten in eventdata waarop je verdere beslissingen en acties kan baseren. Merel helpt je graag om de webbouwer te vinden die past bij jou en je evenement.

Badges

Voortvarend een event organiseren met een perfecte bezoekersregistratie: Merel weet alle hulpmiddelen hiervoor snel te vinden en bespaart zo tijd en kosten.

Hostessen

Medewerkers die de gasten met een glimlach ontvangen tijdens een beurs of event. Merel weet precies de juiste mensen te vinden.

bottom of page