Ik organiseer ruim 15 jaar business events en conferenties voor vaak de wat grotere bedrijven.

 

Opdrachtgevers zijn blij met de flexibiliteit waarmee ze mij kunnen inhuren: nl. voor de duur van hun event of ik vervang een eventmanager die onverwacht is uitgevallen door zwangerschap of ziekte.

Omdat ik een creatief persoon ben (zie: www.merel-art.nl) en visueel ingesteld, bedenk ik originele event-programma's die passen binnen het budget. Dat laatste is bij iedereen en overal een probleem dat ik graag oplos.

Ik ben er trots op dat ik afgelopen jaren op deze wijze prachtige events heb mogen creëren voor diverse opdrachtgevers binnen hun gestelde kaders. 

Merel Feenstra

Jouw flexibele en creatieve event-adviseur!

info@interim-eventmanager.nl

06-22987411. 

Linkedin_grijs-300x300.png
 
P E R S O N E E L S F E E S T E N   &   R E L A T I E   E V E N T S 
Locatie vinden

Merel beantwoordt al jouw vragen met betrekking tot locatiekeuze, catering, het uitnodigings- en registratietraject, entertainment,licht en geluid en de algehele logistiek van het evenement.

Creatief concept

Door een creatieve eventstrategie realiseert Merel meer waardevolle events, die passen bij de ambities en doelstellingen van jouw organisatie.

Op de dag/avond zelf

Merel  begeleidt jou persoonlijk op het gebied van operationele ondersteuning als een tijdelijke extra collega, van het eerste event-idee tot de complete uitvoer.

 

CONGRESSEN EN CONFERENTIES

Congressen

Merel heeft afgelopen jaren 15 jaar ervaring opgedaan met het begeleiden van verschillende evenementen, zoals congressen, personeelsfeesten, jubilea, diners, openingen, brand events etc.

Brand Events

Bedrijven zetten evenementen graag in als onderdeel van hun communicatie en marketingmix. Evenementen zijn een communicatie middel met een unieke persoonlijke benadering van de doelgroep, waarbij 'de beleving' van het product of merk centraal staat.

Beursdeelnames

De inrichting van een beursstand of een congres, de aankleding van een productpresentatie of een personeelsfeest. Jouw verhaal vertalen naar het juiste decor en daarmee de beleving van de bezoeker regisseren, Merel helpt je er graag mee

 

EVENTWEBSITES
BADGES, HOSTESSEN

Eventwebsites

Til jouw evenement naar een hoger niveau: een praktisch eventplatform biedt jou voortschrijdende inzichten in eventdata waarop je verdere beslissingen en acties kan baseren. Merel helpt je graag om de webbouwer te vinden die past bij jou en je evenement.

Badges

Voortvarend een event organiseren met een perfecte bezoekersregistratie: Merel weet alle hulpmiddelen hiervoor snel te vinden en bespaart zo tijd en kosten.

Hostessen

Medewerkers die de gasten met een glimlach ontvangen tijdens een beurs of event. Merel weet precies de juiste mensen te vinden.

Interim Eventmanager
Merel Feenstra

Inzetbaar in heel NL

Bezoekadres: Singel 17-i

1261 XP Blaricum

Tel: +31 (0)6-22 98 74 11

info@interim-eventmanager.nl

© 2019 by Merel Feenstra

KVK 27315456

BTW NL001972822B40

  • Twitter - Interim Eventmanager
  • Linkedin - Merel Feenstra
  • Facebook - Interim Eventmanager
  • Instagram - Interim Eventmanager