Hoi, ik ben Merel

Al ruim 15 jaar help ik ondernemend NL hun verhaal te vertellen door voortvarend hun events te organiseren.

Opdrachtgevers zijn blij met de flexibiliteit waarmee ze mij als interim eventmanager kunnen inhuren en zijn geholpen met mijn eventorganisatie skills. En ik vind het enorm leuk om telkens met een andere projectgroep een prachtig event te kunnen neerzetten. 

--------------------------------------

Afgelopen jaren werkte ik als (interim) eventmanager voor o.a. Bayer HealthCare, Rijkswaterstaat, De Nederlandsche Bank, Robeco, Rabobank, Ingenico ePayments, Reader's Digest, DLL group, NZO, Friesland Campina, KNZB, Shell, TAQA, Smit Boskalis, BNI Nederland, Pokon, Kruidvat, Fagerhult, Hilverzorg, AFM, BN International, Essent / RWE, Jaarbeurs, Koninklijke Horeca NL e.a. 

 

Ik kleur het leven graag wat mooier met mijn events en met mijn kunstwerken en workshops: naast mijn werk als interim eventmanager ben ik kunstschilder, zie mijn werk op www.merelfeenstra.com en www.dekunststudio.nl

Merel Feenstra
creatieve eventmanager
info@interim-eventmanager.nl
06-22987411
https://nl.linkedin.com/in/merelfeenstra

HEI EN WEI - DORPSBLAD VOOR BLARICUM

Naast haar werk als eventmanager studeert Merel twee dagen per week in Groningen aan de kunstacademie. Sinds 2018 geeft zij workshops samen met Mariette Bruinsma in de Kunststudio. Omdat de ateliers van de Kunststudio midden in 't Gooi liggen volgde een interview door de lokale krant: Lees meer>>

O V E R   M E R E L 

Artikel Magazine Events

Maak kennis met Merel Feenstra, zij besloot om haar leven als eventmanager om te gooien om zo meer te luisteren naar haar eigen stem en haar creativiteit terug te vinden.

Interview bij

Theater de Meervaart

Wat komt er eigenlijk kijken bij de organisatie van een grote conferentie in de Meervaart? Merel vertelt haar ervaringen met het organiseren van events, duurzaamheid en wat voor haar ‘typisch Meervaart’ is.

Lees meer>>

Interim Eventmanager
Merel Feenstra

Inzetbaar in heel NL

Bezoekadres: Singel 17-i

1261 XP Blaricum

Tel: +31 (0)6-22 98 74 11

info@interim-eventmanager.nl

© 2019 by Merel Feenstra

KVK 27315456

BTW NL001972822B40

  • Twitter - Interim Eventmanager
  • Linkedin - Merel Feenstra
  • Facebook - Interim Eventmanager
  • Instagram - Interim Eventmanager